Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

SC UNIDENT PLUS SRL (Societatea) este obligată să iți protejeze datele tale cu caracter personal. Societatea este persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Sapte Drumuri nr. 1, sector 3, numar de ordine in Registrul Comertului J40/10360/2013 cod unic de inregistrare fiscala RO32145930.

SC UNIDENT PLUS SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36793/06.10.2015.

Societatea poate fi contactată prin e-mail la adresa de mail office@unidentplus.ro, persoana care răspunde de protecția datelor personale este Gheorghe Vatamaniuc și ii poți scrie la aceeași adresă de e-mail.

INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM DE LA TINE ȘI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Protejarea siguranței și securității datelor personale este importantă pentru noi și dorim să vă asigurăm de faptul că datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri legitime, doar în baza consimțământului dumneavoastră, cu respectarea principiilor impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR) și de practicile comerciale etice.

Când alegi să contactezi Societatea pe e-mail sau prin telefon tu furnizezi informații Societății în scris sau verbal. Aceste informații sunt date personale pe care Societatea are obligația să ți le protejeze, dacă tu decizi să ii dai aceste date.

Fără consimțământul tău, Societatea nu iți poate utiliza datele personale.  Ești liber să iți oferi datele personale, din voință proprie și poți oricând să iți retragi consimțământul, contactând Societatea la adresa de e-mail office@unidentplus.ro.

UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informațiile pe care le oferi Societății, vor fi stocate pe serverele noastre, într-o aplicație specifică. Va exista un număr limitat de persoane din cadrul Societății, care vor avea acces la informațiile tale. Societatea iși rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare, pentru a se asigura că datele tale personale sunt procesate în siguranță și în acord cu formularul de consimțământ.

Informațiile pe care Societatea  le are de la tine nu sunt transferate și stocate în afara Spațiului Economic European.

FOLOSIREA INFORMAȚIEI

Datele cu caracter personal prelucrate sunt numele, prenumele,  telefon,  adresa de email, adresa livrare . Datele cu caracter personal menționate vor fi prelucrate atât pentru menținerea informațiilor de contact cât și în scop de marketing și pentru primirea newsletter-ului.  Datele cu caracter personal nu vor fi transferate  către o o altă persoană decât operatorul. Datele cu caracter personal vor fi stocate și utilizate pe durata pe care vă veți menține contul pe site-ul https://www.unidentplus.ro/. Nu există un proces decizional automatizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, incluzând crearea de profiluri.

Prin confirmarea abonării la newsletter vă dați acordul pentru ca UNIDENT PLUS S.R.L. să vă poată transmite informațiile importante pentru dumneavoastră privind produsele, serviciile și promoțiile furnizate prin intermediul site-ului https://www.unidentplus.ro/. 

Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați, puteți face aceasta prin accesarea contului dumneavoastră.

DEZVALUIREA INFORMATIEI

Dacă veți utilizați contul pentru achiziția de produse/servicii de la UNIDENT PLUS S.R.L., vă aducem la cunoștință că vor fi prelucrate și datele cu caracter personal necesare facturării. Aceste date cu caracter personal vor fi transferate către SMG FINANCIAL SOLUTIONS S.R.L , serviciul de contabilitate fiind externalizat.

De asemenea, Societatea va dezvălui datele tale personale curierului, firma specializata, care va livra comanda ta.

PENTRU CÂT TIMP VOR FI REȚINUTE DATELE PERSONALE

Societatea iti va reține datele personale până când tu decizi să retragi acest consimțământ fie prin e-mail la adresa office@unidentplus.ro, fie direct, în scris, la sediul societății. Iți poți retrage oricând dorești acest consimțământ. Trebuie să știi că în măsura în care avem obligația prevazută de lege să pastram datele tale, va trebui să respectăm această obligație.

ACCESUL, CORECTAREA ȘI ȘTERGEREA DATELOR PERSONALE

Ai dreptul de a cere să accesezi aceste date, de a fi corectate și șterse de către Societate, poți cere portarea datelor tale personale, poți limita procesarea de date și poti refuza procesarea datelor personale trimițând un e-mail în acest sens la adresa de e-mail office@unidentplus.ro , cu excepția situației în care suntem obligați prin lege să păstrăm aceste date ale tale.

Ai, de asemenea, dreptul de a înainta orice plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

CE SUNT COOKIE-URILE?
Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

CUM UTILIZAM COOKIE-URILE?
Site-ul UNIDENTPLUS.RO utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Google declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Google poate transfera informatiile colectate de Google Analytics catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Google. De asemenea, functia Google Data Sharing este dezactivata.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Google.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

CUM POT FI CONTROLATE COOKIE-URILE
Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

GESTIONAREA COOKIE-URILOR IN BROWSERUL DUMNEAVOASTRA
Majoritatea browserelor va permit:
• sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual
• sa blocati cookie-uri ale unor terte parti
• sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri
• sa blocati setarea tuturor cookie-urilor
• sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul

Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat. Din aceste motive, nu va recomandam sa blocati complet cookie-urile atunci cand utilizati site-ul nostru.

CONTACT

Întrebări, comentarii și cereri, privitoare la acest formular de consimțământ sunt binevenite la adresa office@unidentplus.ro