BruxZir- Marca nr. 1 de zirconiu in America, acum și în România prin distribuitorul autorizat Unident Plus!

43539076-7f75-4ef4-bd6f-1039770be4e9

Blocurile de zirconiu BruxZir  sunt utilizate pentru producerea coroanelor de zirconiu full-contur, punți și coroane solo. Blocurile sunt fabricate din pulbere de oxid de zirconiu de înaltă caliate, pulberea este procesată chimic și fizic pentru a reduce la maxim dimensiunile particulelor de zirconiu apoi printr-un proces unic în curs de patentare,pulberea este presată în formă de blocuri de diferite dimensiuni și forme. BruxZir vă pune la dispoziție oxid de zirconiu, utilizat în restaurarea finală, care prezintă o rezistență maximă și o translucență estetică  excepțională.

 

BruxZir Milling Blanks

  • BruxZir HT 2.0 Blank – cu margini drepte,utilizate de: Intelitek, Haas și mașini de frezat Roders.
  • BruxZir HT 2.0 Blank (Wieland / ZenoDiscuri), cu o bandă de 10 mm în jurul circumferinței discului (cu prag) –utilizate de sistemele Wieland, i-core.
  • BruxZir HT 2.0 Blank (Digital DentalDisc), cu o bandă de plastic de 6 mm lipit în jurul circumferinței discului –utilizate la Sistemele de frezare Digitale.

milling-shaded-16_720x600 (2)bruxzir-anterior-3-b (1)

 

BruxZir Shaded 16, o serie de blocuri precolorate care se potrivesc cu toate cele 16 de nuanțe VITA classic, fără a fi nevoie de precolorare manuală sau  imersie. Utilizând acest sistem e nevoie doar de glazură – astfel eliminăm etapele de scufundare și  colorare ceea ce creste foarte mult eficiența, totodată reducând timpul eviberării produsului finit cât și costuri mai mici.

 

BruxZir Anterior este cel mai recent și avansat produs din gama mărcii. Acest material de restaurare are calități estetice excepționale și este  conceput special pentru a satisface cerințele estetice și funcționale pentru partea frontală. Produsul prezintă o rezistență de 650 MPa și o translucență  asemănătoare cu dantura naturală.
BruxZir Anterior este recomandat pentru coronițe solo sau punți până în trei elemente.

BruxZir-Original-Milling-Blanks-b

 

BruxZir Solid Zirconia sunt utilizate pentru producerea coroanelor de zirconiu, punți și coronae solo. Blocurile sunt fabricate din pulbere de oxid de zirconiu de înaltă caliate, pulberea este procesată chimic și fizic pentru a reduce la maxim dimensiunile particulelor de zirconiu apoi, printr-un proces unic în curs de patentare, pulberea este presată în formă de blocuri de diferite dimensiuni. BruxZir vă pune la dispoziție oxid de zirconiu, untilizat în restaurarea finală, care prezintă o rezistență maximă și o translucență estetică excepțională.

Informații tehnice

BruxZir® Solid Zirconia este indicat pentru coroane, punți, inlay și onlay, structuri pe implant și proteze totale. Este o alternativă estetică pentru  restaurări full și ideal pentru restaurări care necesită durabilitate suplimentară, cum ar fi punți parțiale sau coroane pe implant. Durabilitatea înaltă face ca  restaurările BruxZir să fie ideale pentru persoanele cu Bruxism.

BruxZir-Shaded-Milling-Blanks-b

BruxZir Shaded este o gama de discuri de zirconiu pre-colorate cu nuanță total omogenă. Disponibil în patru categorii de nuanțe de bază, destinate să acopere cele 16 nuanțe clasice VITA.
Fabricat prin prin tehnici specifice de colorare, BruxZir Shaded transmite culorile calde și estetice, oferind și o translucență crescută atât pentru coroane solo cât și pentru structuri totale.

BruxZir Shaded Blanks
Ø BruxZir Shaded Blank 100: utilizate pentru nuanțele A1, B1, C1
Ø BruxZir Shaded Blank 200: utilizate pentru nuanțele A2, A3, B2
Ø BruxZir Shaded Blank 300: utilizate pentru nuanțele A3.5, B3, C2, D2, D3, D4
Ø BruxZir Shaded Blank 400: utilizate pentru nuanțele A4, B4, C3, C4
Blocurile BruxZir Shaded 100, 200, 300, 400 sunt compatibile cu sistemele – Intelitek, Haas, VHF, Röders, Wieland, i-core, Zirkonzahn, BruxZir Originale și Sistemele de frezare Digitale.

Pentru informatii urmariti-ne!